lien charter gardermoen 1989

Skjult YouTube-skatt: Charter-bajas kødder rundt på Gardermoen i 1989

17 år før Charterfeber gikk på lufta ble denne skatten filmet. 80-tallet er på hell, det er lille julaften, og gutta fra Jessheim har vært på good ol' Gran Canaria og er mildt sagt ikke klar for å avslutte festen. Legenden omtales som «Lien». Han skjuler seg under caps og solbriller for å beskytte den fargesprakende identiteten sin mot å bli blasert av den kjølige janteloven som ligger over Gardemoen, denne tørre, lille julaften 1989. Les: Tromsøværing i rar hvit dress spør Snoop Dogg om nach Rusen av å ha ligget på stranden, snudd et par kalde og kanskje kysset en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X