lien charter gardermoen 1989

Skjult YouTube-skatt: Charter-bajas kødder rundt på Gardermoen i 1989

17 år før Charterfeber gikk på lufta ble denne skatten filmet. 80-tallet er på hell, det er lille julaften, og gutta fra Jessheim har vært på good ol’ Gran Canaria og er mildt sagt ikke klar for å avslutte festen. Legenden omtales som «Lien». Han skjuler seg under caps og solbriller for å beskytte den fargesprakende identiteten sin mot å bli blasert av den kjølige janteloven som ligger over Gardemoen, denne tørre, lille julaften 1989. Les: Tromsøværing i rar hvit dress spør Snoop Dogg om nach Rusen av å ha ligget på stranden, snudd et par kalde og kanskje kysset en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.