Her er flere problemer som kan løses med betongblokker og blomsterbed

Oslo kommune satte denne uka ut såkalte «terrorsikrende» tiltak i sentrum i form av store blomsterpotter og betongblokker. Hensikten er å gjøre det vanskeligere å gjennomføre terrorangrep hvor man kjører ned uskyldige fotgjengere langs gater som Karl Johan, men samtidig å bevare åpenheten vi er så glad i ved å bruke ting som ser fint ut som sperrer.  Les også: Quiz: Hva er tegn på at jula starter for tidlig og hva er tegn på at vinterdepresjonen har utviklet seg til julepsykose? Også Oslo City har satt opp store betongblokker foran inngangsdørene sine for å hindre terror. Ikke alle synes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X