Gründerbedrift starter barneskole for fremtidige gründere

Du leste riktig, barnehage og barneskole for små gründerdemoner er nå i startfasen borte i Statene. WeWork, et selskap som leier ut kontorplasser til omreisende kontorister, utvider brandet sitt til «WeGrow», skriver Bloomberg. «WeGrow talks about educating people «from birth to death.» Neste høst planlegger selskapets grunnleggere, Adam og Rebekah Neumann, å fylle skolen sin med 65 skaperglade barn, som skal lære business gjennom en praktisk type pedagogikk. Litt som en kapitalistisk Steinerskole, eller en ekstremversjon av P-matte. Les: 15 reklamer som vil kapitalisere på kapitalismens skyggeside Ved siden av barneskole og kontorer har også We-brandet utvidet seg til leiligheter (WeLive) […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.