Gründerbedrift starter barneskole for fremtidige gründere

Du leste riktig, barnehage og barneskole for små gründerdemoner er nå i startfasen borte i Statene. WeWork, et selskap som leier ut kontorplasser til omreisende kontorister, utvider brandet sitt til «WeGrow», skriver Bloomberg. «WeGrow talks about educating people «from birth to death.» Neste høst planlegger selskapets grunnleggere, Adam og Rebekah Neumann, å fylle skolen sin med 65 skaperglade barn, som skal lære business gjennom en praktisk type pedagogikk. Litt som en kapitalistisk Steinerskole, eller en ekstremversjon av P-matte. Les: 15 reklamer som vil kapitalisere på kapitalismens skyggeside Ved siden av barneskole og kontorer har også We-brandet utvidet seg til leiligheter (WeLive) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X