«Best of» Norges dårligste nettavis Nettavisen

Amedia kjøper opp Nettavisen og NA24, mens Egmont overtar blogg.no, Side2 og Side3. Eller som Dagens Næringsliv sier det: Vi i NATT&DAG er trofaste tilhengere av Norges dårligste nettavis, og fikk i fjor stilt selveste sjefen til veggs. Les: Nettavisen-Stavrum: – Jeg er ikke en konservativ, middelaldrende mann Vi mimrer med å se tilbake på et assortert utvalg av overskrifter og andre godbiter fra avisens siste par år, og prøver å ikke være for nervøse for endringene som vil komme. Takk og pris! Håper også at avisen ikke blir mindre plagsom og irriterende enn før? *Puster lettet ut* Vi må nesten bare få dette […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.