«Best of» Norges dårligste nettavis Nettavisen

Amedia kjøper opp Nettavisen og NA24, mens Egmont overtar blogg.no, Side2 og Side3. Eller som Dagens Næringsliv sier det: Vi i NATT&DAG er trofaste tilhengere av Norges dårligste nettavis, og fikk i fjor stilt selveste sjefen til veggs. Les: Nettavisen-Stavrum: – Jeg er ikke en konservativ, middelaldrende mann Vi mimrer med å se tilbake på et assortert utvalg av overskrifter og andre godbiter fra avisens siste par år, og prøver å ikke være for nervøse for endringene som vil komme. Takk og pris! Håper også at avisen ikke blir mindre plagsom og irriterende enn før? *Puster lettet ut* Vi må nesten bare få dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X