emir, sushi x kobe

EMIRs første solosingel er ren eufori

Onge $ushimane var alltid liksom mer enn bare halvparten av $ushi x Kobe. Fyren elsker oppmerksomhet, og var alltid den som tok plass, både på låter, i intervjuer og på scenen. Mer overraskende er det at EMIRs første solosingel, «Faller», som er ute i dag, har årets beste poprefreng. At fyren har pleid å være rapper er fort glemt. Denne låta er for klubben, og til tross for at ikke nødvendigvis synger om god stemning – «alt raser sammen og det renner over, jeg faller ned, jeg faller ned» – er refrenget ren eufori. Det er den første ølen. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X