10 eksempler på at senkapitalismen er HER og NÅ

Facebook-siden Humans of Late Capitalism forsørger deg med din daglige eksistensielle krise. Den beste humoren er den som er så ærlig og vond at den ikke er morsom lenger, sa en middels kjent Oslo-komiker en gang på fylla, sånn omtrent. Les også: Topp 10 værfaste nordmenn Som en opprinnelig parodi på Humans of New York forsøker siden å fortelle de små historiene med de store betydningene, her gjennom Internett-marxistiske øyne. Det er vanskelig å stoppe opp i hverdagen og ta innover seg hvor merkelig samfunnet man lever i egentlig er, men denne siden gjør det mye lettere. Shoutout til Asker, Akershus, NORGE! Les også: 10 forferdelige ting som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X