10 eksempler på at senkapitalismen er HER og NÅ

Facebook-siden Humans of Late Capitalism forsørger deg med din daglige eksistensielle krise. Den beste humoren er den som er så ærlig og vond at den ikke er morsom lenger, sa en middels kjent Oslo-komiker en gang på fylla, sånn omtrent. Les også: Topp 10 værfaste nordmenn Som en opprinnelig parodi på Humans of New York forsøker siden å fortelle de små historiene med de store betydningene, her gjennom Internett-marxistiske øyne. Det er vanskelig å stoppe opp i hverdagen og ta innover seg hvor merkelig samfunnet man lever i egentlig er, men denne siden gjør det mye lettere. Shoutout til Asker, Akershus, NORGE! Les også: 10 forferdelige ting som er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.