Rapperen som topper VG-lista er et forferdelig menneske

2017 har vært XXXTentacions år. I løpet av fjoråret og våren har han blitt et omdiskutert navn på hiphopscenen. Årets høydepunkt var kanskje at havnet på XXL Magazines tradisjonsrike Freshman-liste som hvert år løfter frem de beste nye rapperne. XXXTentacion (det uttales «eks-eks-eks-tentasiån»)  er kanskje den fremste eksponenten for den nye bølgen Florida-basert hiphop som har vokst frem i det siste, sammen med rappere som Ski Mask The Slump God, Lil Pump og Smokepurrp. Dette er artister som har blitt store via Soundcloud, der de ofte tagger låtene #alternativerock for å symbolisere at de er noe annet enn den Atlanta-dominerte mainstream-hiphopen. Den nye Florida-rappen er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.