Hvilke vape-lover kommer, og skal vaping behandles helt likt som tobakksbruk?

Sommeren er over, rusen består, og Norges viktigste, og eneste, podcast om rus er tilbake – i nytt format, og med flere sosiale medier enn før! Følg dem på Facebook, len deg godt tilbake i stresslessen og blås en sky med en herlig duft av energidrikk-blåbær. For det som er bra med vaping er at det bare er damp og at man derfor kan røyke inne. Eller? For hva er vaping, eller fordamping, som det kanskje heter på norsk? Nylig ble også vaping forbudt på en del offentlige steder. Podcast om rus tar for seg de nye lovene som kommer, og peker på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X