Tryggikroppen.com: «Noe av det styggeste og mest transfobe jeg har sett»

Nettstedet Tryggikroppen.com ble opprettet i vår, og skal fungere som en informasjonskanal for det nettsiden kritisk omtaler som «transtrenden» – en påstått økning av barn og ungdom som føler de er født i feil kropp. Tryggikroppen.com mener ingen er født i feil kropp, og oppfordrer foreldre med barn som uttrykker slike følelser om å ta kontakt. Siden drives av «en gruppe med foreldre og andre som bekymrer oss for den transpropagandaen barn og unge utsettes for på nettet. Vi ser det som nødvendig å være anonyme fordi noen av oss har barn som tror de er transbarn og fordi mange av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X