miniturisme

Vi sjekket ut det voksende fenomenet «miniturisme» på Menorca

De siste årene har min kone og jeg hatt for vane å reise på jevnlige miniturer. Vi er begge stolte miniturister på vår hals. I sommer valgte vi å reise til en middelhavsøy ved navn Menorca – Mallorcas flateinnholdsmessige lillebror. Lite vitende var vi om at dette skulle bli vår råeste minitur noen sinne. Norge er et u-land hva gjelder miniturisme, og de færreste vet knapt hva dette voksende fenomenet dreier seg om. En vanlig misoppfatning er at mini henspiller på reisens lengde. Dette er ikke tilfelle. Mini viser derimot til omgivelsenes fysiske størrelse i reiselandet. Som miniturist ønsker man […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X