TØFL

La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Det pur nye Stavanger/Bergen--bandet TØFL Hvorfor? Slapp nettopp «Alle Andre Får Lov» Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå De pastell-elskende Stavanger-vennene i TØFL har flyttet til Bergen og krever å bli mottatt med åpne armer. Etter å ha vært utenfor hele oppveksten virker det som ting endelig begynner å ordne seg, med gilde oppvarmingsgigs for blant annet Dagny, Sløtface og Hvitmalt gjerde og seier på Eggstock-festivalen tidligere i år, men som med alle gutter som ikke var best i fotball […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X