TØFL

La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Det pur nye Stavanger/Bergen--bandet TØFL Hvorfor? Slapp nettopp «Alle Andre Får Lov» Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå De pastell-elskende Stavanger-vennene i TØFL har flyttet til Bergen og krever å bli mottatt med åpne armer. Etter å ha vært utenfor hele oppveksten virker det som ting endelig begynner å ordne seg, med gilde oppvarmingsgigs for blant annet Dagny, Sløtface og Hvitmalt gjerde og seier på Eggstock-festivalen tidligere i år, men som med alle gutter som ikke var best i fotball […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.