Klubbøya-artistene forteller deg hvorfor du skal se akkurat dem

I dag er det Klubbøya, Øyas klubbdag! Det spiller EN MILLIARD artister på over EN MILLION scener. Selvfølgelig sliter du med å prioritere! Og hvem er vel bedre enn artistene selv til å til å omtale sin egen musikk? Her er noe som (kanskje) kan gjøre valget litt lettere. Label spiller kl. 23:00 på Last Train. IEatHeartAttacks spiller kl. 21:00 på Kampen Bistro. Bokassa spiller kl. 19:30 på Vulkan. Band of Gold spiller kl. 22:00 på Mono. Les også: Folk på Slottsfjell 2017! Blodstrupmoen spiller kl. 22:30 på SubScene. Fieh spiller kl. 17:00 på Dattera Til Hagen Motorselger spiller kl. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X