Topp 10 værfaste nordmenn

Når man ikke har råd til å ha utenriksreportere i absolutt alle deler av verden må man noen ganger ta til takke med vanlige folk. Problemet er da at amatørfotografen ofte ikke er innforstått med alvoret journalister vil tilegne saken. Og dermed oppstår det... Humor :') Les også: Skandinavere hjemløse på Gran Canaria: Strandet i Syden Her er ti ganger nettopp det skjedde. 1. Skogbrannmann og perlemor Skal man ikke lenger kunne se bilder av skogbranner uten å bli seksuelt frustrert nå. Pass på så asken ikke legger seg på Renati-belegget rundt hodet ditt. Bare den største brannfaren fortjener de største kulene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X