Slik blir Norge etter SPs voldelige maktovertagelse

Denne saken er fra 25. juli 2017. Senterpartiet pågående hyttetur-sak gjorde at vi fikk lyst til å publisere den igjen. I dagens samfunn finnes det tre måter å håndtere psykisk trøbbel på. Den første er å gå til psykolog. Dessverre regnes dette av mange for å være en underlegen løsning, spesielt av menn som knytter stolthet og/eller maskuliniteten sin opp til å aldri be om hjelp. Den andre måten å håndtere livets nedturer på er å drikke bort sorgene. Dette er utrolig deilig, men mange skyr likevel denne metoden da den regnes som farlig for helsen og litt "ekkel". Den siste, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X