Den nye låta til Anna of the North er det beste hun (de!) har gjort hittil

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Anna of the North Hvorfor? Ute med den nye singelen «Someone», er med på ny låt med Tyler, The Creator og Frank Ocean, og slipper album i september Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå Hvem hadde trodd at Anna of the North – det beste Gjøvik har greid å oppfostre (i hvert fall siden Vazelina) – skulle ende opp på en låt sammen med Tyler, The Creator og Frank Ocean? Vel, vi hadde faktisk det, fordi hun de har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X