Hvor er rapperne fra XXLs «nykommerliste» om tre år?

Endelig er det den tiden på året igjen. Hiphopmagasinet XXL har avslørt hvilke 10 rappere som pryder forsiden på det mye omtalte «Freshman Issue» – og hiphophoder verden over later som at de har hørt om alle rapperne fra før. Hvor relevant XXL freshman-lista fortsatt er i sitt tiende år kan mildt sagt diskuteres. De fleste, om ikke alle, artistene er allerede godt etablerte, og i den grad lista forsøker å spå hvem som kommer til å slå gjennom er den dårlig på det. Er det i hele tatt noen som aner hvem Roscoe Dash fra 2012-lista er? Eller Jarren Benton […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X