Videopremiere: Familiene til FOAMMM var kule på 70-tallet

Skumgummibjørnene i FOAMMM er tilbake! Vi har ikke hørt fra gjengen siden de fortalte oss at de er shoegazemusikkens svar på Spaghetti à la Capri, og vi har ikke spist annet siden, så nå var det på tide med noe nytt! Se også: Hvis musikken til FOAMMM var en matrett ville det vært Spaghetti à la Capri I morgen slipper de dobbelsingelen «Sailor Doom» / «Forrest Temple» og under her finner du PREMIEREN på musikkvideoen til førstnevnte. Tittelen får det til å virke som om FOAMMM byr på en dyster, regntung variant av den solskinnsfylte yacht rocken, men heldigvis er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X