SPESIAL: Velkommen til Kolbotn

Tettstedet Kolbotn i Follo: Kjent for blant annet black metal, hiphop, kjeks, kvinnefotball og Grandiosa, og nylig i media på grunn av en enorm politiaksjon mot ungdom som oppbevarte små mengder cannabis. Vi sendte førsteårsstudentene fra Bachelor i fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus for å se hva mer de kunne finne der:   Alf Morten Røyr: Møt beboerne i høyblokka på Sofiemyr Petter Berntsen: Æsthetica: Neste generasjons Follo-metal Hanne Marie Lenth Sørbo: Kiri driver med bikini fitness: – Jeg hater konkurranser Therese Jægtvik: This is not a drill: Møt drillpikene i Kolbotn-garden David Engmo: Motorsyklisten Tore har begravet folk på Kolbotn […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.