Ti nye fotballregler som burde innføres snarest

«Fotballens internasjonale lovkomité» (IFAB), en organisasjon som tydeligvis finnes, har kommet med noen helt crazy forslag til hvordan en av våre favoritt-ballsporter kan gjøres ENDA bedre. Forslagene inkluderer påfunn som effektiv spilletid på 60 minutter, automatisk mål ved hands på mållinjen og at spillere nå kan slå(?) frispark til seg selv. «Hvorfor stoppe der?», tenker vi - når man nå har åpnet pandoras regelbok så er det vel like greit å gønne på med noe som virkelig smeller. Her er våre ti ydmyke forslag: 1 Kvitt eller dobbelt-muligheter To keepere i mål på straffe og dobbelt så stor ball på frispark gir det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X