Sommeren er her, hør på noe annet enn Postgirobygget

Gjestelista er åpen! Den er litt på overtid, men hver måned setter Gøte, Eli, Even og Kristoffer i  Radio Nova-programmet Nova Amor (Norges beste rap- og rnb-program hver fredag klokka åtte) sammen en ny liste med sine rap- og rnb-favoritter akkurat nå, for at du skal få gleden av å høre det du har oversett i løpet av måneden. Trykk play og så er det gjort. Enkelt og greit. Spillelista nederst i saken! Kristoffer: Sammy & Johnny Bennett – Titta Fram Jeg husker da Joey Bada$$ kom på scena i 2012 eller noe og hvor imponert jeg ble over at det hørtes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X