Foto: Linn Heidi Stokkedal

Har Electric Eye drukket for mye lean?

Drøye ett år etter forrige album, er Electric Eye tilbake med noe nytt. Siden sist har de reist jorda rundt og spilt shows – men har de også fått i seg for mye lean? Det er ikke utenkelig, når man ser det bildet på siden her. At greiene de holder på med er psykedelisk er det i hvert fall ingen tvil om, og i dag er de ute med sin nye singel «Turn Around, Face the Sun». Ifølge dem selv er det ingen her til lands som er på høyde med hva denne gjengen hva gjelder psykedelisk rock. Vi elsker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X