Fucking jävla kuk-Åmål til Cinemateket!

Den støvete VHSen med sprittusj-hjerter rundt Elin og Agnes har begynt å falme. Det er på tide å gi avkall på ditt klenodie fra forrige årtusen. Du er VOKSEN nå. Og herregud så vondt det gjør. Men karakterene er de samme. Drittjentene drikker ytterligere O’Boy, Johan Hult kjører fortfarande rundt på mopeden sin. Og nå kan du kan endelig se dem på storskjerm igjen. Les også: Duoen bak «DRIB»: – Hele vårt prosjekt handler om mediemanipulasjon Det er på Cinemateket i Oslo det skjer, byens beste filminstitusjon. I forbindelse med Pride arrangerer nemlig Oslo/Fusion Internasjonale Filmfestival Skeiv Weekend, hvor de viser […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.