Fucking jävla kuk-Åmål til Cinemateket!

Den støvete VHSen med sprittusj-hjerter rundt Elin og Agnes har begynt å falme. Det er på tide å gi avkall på ditt klenodie fra forrige årtusen. Du er VOKSEN nå. Og herregud så vondt det gjør. Men karakterene er de samme. Drittjentene drikker ytterligere O’Boy, Johan Hult kjører fortfarande rundt på mopeden sin. Og nå kan du kan endelig se dem på storskjerm igjen. Les også: Duoen bak «DRIB»: – Hele vårt prosjekt handler om mediemanipulasjon Det er på Cinemateket i Oslo det skjer, byens beste filminstitusjon. I forbindelse med Pride arrangerer nemlig Oslo/Fusion Internasjonale Filmfestival Skeiv Weekend, hvor de viser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X