Dattera til Hagen inviterer til heldag i bakgården – og vi har gjestelisteplasser til deg!

Her kommer et supertilbud til deg som liker festival: GRATIS FESTIVAL!

Lørdag 24. juni inviterer Dattera til Hagen til Bakgårdsfestival. Der kan du se Kevin Parkers svenske favoritter i Dungen (SE) og Carl Louis (NO) live samtidig som du for eksempel nyter en iskald «brusende berusende»  (pils/cider etc.) i sommervarmen.

Orker ikke å dra til Berghain fordi det er «tryhard», men innerst inne har du lyst til å oppleve den råeste klubbstemninga, sier du? Perfekt.

I bakgården kan du danse fra deg eventuelle sorger til Secretsundaze​ (UK), som er kjent for sine omreisende søndagsfester som har vært innom både Berghain i Berlin og Studio 80 i Amsterdam. I tillegg blir det DJ-set fra Ivan Smagghe, Chmmr & Gude, Silva og Frantzvaag, før Jacks Kantine m/ Charlotte Bendiks flytter festen innendørs der haraballet fortsetter til det stenger.

LES OGSÅ: Sommeren er her, hør på noe annet enn Postgirobygget

Dungen er er en kompisgjeng fra Sverige som brenner for å spille god musikk i segmentet psych/pop/folk/jazz.

Med andre ord blir det garantert goood stemning fra første act klokken 15 og frem til disk-jockeyene har snurret sin siste plate i tredraget søndag morgen. Smud!

Og DU kan få gjestelisteplasser! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en morsom og unik melding i kommentarfeltet eller sende en mail til konkurranse@nd.no med emnefeltet «JEG ER EN URBAN KULTURKONSUMENT».

Spilletider!
15:00 – Silva
15:30 – Frantzvaag​
16:15 – Carl Louis​ (Live)
17:00 – Chmmr & Gude
18:00 – Dungen​ (Live)
19:00 – Ivan Smagghe​
21:00 – Secretsundaze​

Inne: Jacks Kantine m/ Charlotte Bendiks​ – 23:00

 

Secretsundaze har forstått at veien til suksess er å gi folk det de vil ha: Det forfriskende og forbausende. Ikke dårlig!

Les mer om festivalen på eventet og trykk attending :)

Sees!

X