10 fingre i fitta og fem i bagen med KUUK på Grønland

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? KUUK Hvorfor? Slipper videoen til «KLITT HOPP». KUUK reiser til Grønland (!) i sin første video siden 2015. Badedraktene er fortsatt prydet av det amerikanske flagget, regnbueflagget vaier fortsatt stolt og tekstene er fortsatt så grove at det nesten er midt mellom befriende og ekkelt å høre sånt bli sagt på norsk. Så gjenstår det å se om KLITT HOPP blir 2017s lean back. Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå Den extra videoen er skutt av Thomas Stenerud for Brusjan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X