Trist Pike: – Alt handler i bunn og grunn om puling

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Trist Pike Hvorfor? Slapp tre nye låter under fanen Død og ved godt mot i hovedstaden for ikke så sykt lenge siden. Trist Pike ble sist observert på karaokebar natt til første der de spilte konsert SAMTIDIG som de sang karaoke til Trist Pike. Rart, men sant! Tidligere har de spilt på Øyafestivalen, i Skien, med queen Molly Nilsson og king Kenneth Engebretsen. Hva blir det neste? Supportjobb for PRTLVX på Blå førstkommende lørdag ifølge gutteduoen, som gjerne vil ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X