søndag summarum

Søndag Summarum: – DETTE er hiphop, hilsen Gudmund Hernes (76) og Minerva-skribent (23)

*Ser på klokka som er 9.30 og smiler fordi vi har flexitid/hjemmekontor* Jajaja, dere, da var det bare å rulle ut av køya, prise seg lykkelig over at man tross alt bare trenger å være arbeider én dag i året (en dag som attpåtil er fridag, yeyy, flaks!), komme seg opp av køya og starte uka fra det beste stedet som finnes: middelklassen <3 ! Her er ukas mest middelklassevennlige, og, som en direkte konsekvens, viktigste saker: UKAS OPIUM TIL FOLKET Er det én ting vi har lært etter årtier med feiring av arbeidernes fridag, så er det hvordan kulturell appropriasjon som konsept […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.