søndag summarum

Søndag Summarum: – DETTE er hiphop, hilsen Gudmund Hernes (76) og Minerva-skribent (23)

*Ser på klokka som er 9.30 og smiler fordi vi har flexitid/hjemmekontor* Jajaja, dere, da var det bare å rulle ut av køya, prise seg lykkelig over at man tross alt bare trenger å være arbeider én dag i året (en dag som attpåtil er fridag, yeyy, flaks!), komme seg opp av køya og starte uka fra det beste stedet som finnes: middelklassen <3 ! Her er ukas mest middelklassevennlige, og, som en direkte konsekvens, viktigste saker: UKAS OPIUM TIL FOLKET Er det én ting vi har lært etter årtier med feiring av arbeidernes fridag, så er det hvordan kulturell appropriasjon som konsept […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X