Søndag Summarum: – Kong Harald intervjuer Kong Harald og Merete Hodne uttaler seg endelig om SKAM

Ny uke, nye muligheter for å si «neger», «nazifrisør», eller at downs syndrom er kjipere enn ikke downs syndrom, for så å enten bli politianmeldt, dømt til å betale bot, eller bare komme unna med det uten problemer :-) Vi lever i en spennende tid, volkents. Ytringsfrihet, kunstnerisk frihet, vitenskapelig rasjonalitet og satire brynes mot krenkelseshensyn og menneskeverd. (obs! idé til 10 kronikker/artikkelserie/FrittOrd-søknad: «Tankepolitiet – en realitet i 2020»?) Les også: Alt-right-humor: Går Sam Hyde og showet World Peace over streken? Vi i SS er uansett glade for at viktige stemmer fortsetter å melde inn til offentligheten tema vi MÅ TØRRE Å TA […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X