Søndag Summarum: – Kong Harald intervjuer Kong Harald og Merete Hodne uttaler seg endelig om SKAM

Ny uke, nye muligheter for å si «neger», «nazifrisør», eller at downs syndrom er kjipere enn ikke downs syndrom, for så å enten bli politianmeldt, dømt til å betale bot, eller bare komme unna med det uten problemer :-) Vi lever i en spennende tid, volkents. Ytringsfrihet, kunstnerisk frihet, vitenskapelig rasjonalitet og satire brynes mot krenkelseshensyn og menneskeverd. (obs! idé til 10 kronikker/artikkelserie/FrittOrd-søknad: «Tankepolitiet – en realitet i 2020»?) Les også: Alt-right-humor: Går Sam Hyde og showet World Peace over streken? Vi i SS er uansett glade for at viktige stemmer fortsetter å melde inn til offentligheten tema vi MÅ TØRRE Å TA […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.