Reklameskilt på Oslo S antar kjønnet ditt????

Om du trodde patriarkofascismen ikke allerede hadde gått for langt: Ifølge en avsløring av Dinside.no i dag, finnes det nå reklameskilt på Oslo S med kameraer som analyserer ansiktet ditt og interpellerer binære kjønnskategorier uten samtykke. Etter at det cisnormative Peppes Pizza-skiltet har kjønnet deg, viser det reklame basert på en kjønnsrolleforståelse fra før Windows 95. – Står det en kvinne foran skiltet vil det vises mer sunne varianter, og mindre kjøttprodukter, sier kjønnsfascist og markeds- og kommunikasjons-ansvarlig Jørn Olsen i ProntoTV til Dinside.no. Les også: Kommentar: – Hanne Ørstavik takler ikke at transpersoner finnes Det sies ikke noe om hvorvidt disse kjønnede robotsjåvinistene også […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.