Reklameskilt på Oslo S antar kjønnet ditt????

Om du trodde patriarkofascismen ikke allerede hadde gått for langt: Ifølge en avsløring av Dinside.no i dag, finnes det nå reklameskilt på Oslo S med kameraer som analyserer ansiktet ditt og interpellerer binære kjønnskategorier uten samtykke. Etter at det cisnormative Peppes Pizza-skiltet har kjønnet deg, viser det reklame basert på en kjønnsrolleforståelse fra før Windows 95. – Står det en kvinne foran skiltet vil det vises mer sunne varianter, og mindre kjøttprodukter, sier kjønnsfascist og markeds- og kommunikasjons-ansvarlig Jørn Olsen i ProntoTV til Dinside.no. Les også: Kommentar: – Hanne Ørstavik takler ikke at transpersoner finnes Det sies ikke noe om hvorvidt disse kjønnede robotsjåvinistene også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X