5 folk Erna Solberg kan sparke for å fremstå like handlekraftig som Trump

Putin i Russland, Erdogan i Tyrkia, Orbán i Ungarn og President Donald Trump i USA. Med fare for å være historieløse: Autoritære ledere er i vinden som sjelden før. Som vanlig tar det litt tid før internasjonale trender når oss her på nisseluebjerget.  Det er likevel ingen grunn til at vi må vente på at Hans-Jørgen Lysglimt Johansens «parti» Alliansen vinner Stortingsvalg for å få ekte illiberale tilstander også her til lands. Her er 5 folk vi foreslår at Erna Solberg kan sparke for å fremstå like «handlekraftig» som Trump: Marie Benedicte Bjørland – Sjef for PST Er ikke PST omtrent det samme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X