10 ting du bør vite hvis du f. eks. har sittet i fengsel i Kongo de siste åtte årene

Si at du ikke har fått fulgt med på norsk offentlighet på ganske lenge, for eksempel fordi du har sittet i fengsel i Kongo eller noe i sånn åtte år. Du kommer tilbake til Norge, og alt er forandret. Instagram har fått story-funksjon, alle termosene på jobben inneholder kaffe latte og Ulf Leirstein sitter på Stortinget. Hva trenger du i verktøykassa for å orientere deg i dette fremmede samfunnet? Her er ti ting du MÅ vite. 1. William fra SKAM og Lille-Marius var på samme russebuss Denne duoen gjorde rent bord når det gjaldt å få jenter til å være […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X