10 ting du kan si for å få venner og sjekke opp folk i 1. mai-toget 2018

For mange er 1. mai en gledens dag med tog, kamprop og lange fester med arbeiderklassens foretrukne narkotikum: såkalte «bjørnunger». Men hva med deg, som egentlig ikke er så gira på offentlig transport, hater å heve stemmen og er mest glad i et glass med det røde gull? Det er for sent nå, men det kan lønne seg å være tidlig ute med forberedelsene til neste år. Her er derfor ti ting du kan si i 1.mai-toget om du vil fornekte middelklassebakgrunnen din og bli en arbeider du også. Les også: Ukas mest middelklassevennlige og derfor viktigste saker oppsummert Quiz: Kan du skille […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X