Søndag summarum: Linnea Myhre relanserer kroppspresset og Sven Egil Omdal er teater

Nok en høytid er over, men vi i SS-redaksjonen har heldigvis brukt påska bra. Hver dag har vi kladdet opp mot ti kronikker hver – om alt fra bloggosfærens kroppspress og podkastenes manglende selvjustis, til hvordan likes-algoritmene på sosiale medier faktisk ikke kjenner deg bedre enn kjæresten din fordi han er menneske og ikke maskin. Og om at kjærestene våre er mennesker og ikke maskiner, til tross for hva forskning, Faktisk.no og vennene våre eventuelt skulle mene om den saken. Så kommer vi omsider ned fra påskefjellet, fulle av ideer og inspirasjon, med de mentale batteriene fulladet etter en noen herlige […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.