Simen Schikulski fra nedlagte Team Me er så stor i Japan at noen har laget en blogg som heter «The Best Schikulski»

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? The Hallway Hvorfor? Simen Schikulski fra nedlagte Team Me gir ut musikk under navnet The Hallway, og har nylig gitt ut singelen «M.J.A.» Husker du Team Me? Det gjør du sikkert, de var et ganske kjent band og det er ikke så lenge siden de ga seg. Vant en Spellemann og greier, under det som kanskje var storhetstiden til norsk indie. MEN HVA ER INDIE?? I Team Me’s tilfelle var det et fargesprakende uttrykk, indianerpryd og dritmange bandmedlemmer som korer enstavelsesord i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.