Simen Schikulski fra nedlagte Team Me er så stor i Japan at noen har laget en blogg som heter «The Best Schikulski»

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? The Hallway Hvorfor? Simen Schikulski fra nedlagte Team Me gir ut musikk under navnet The Hallway, og har nylig gitt ut singelen «M.J.A.» Husker du Team Me? Det gjør du sikkert, de var et ganske kjent band og det er ikke så lenge siden de ga seg. Vant en Spellemann og greier, under det som kanskje var storhetstiden til norsk indie. MEN HVA ER INDIE?? I Team Me’s tilfelle var det et fargesprakende uttrykk, indianerpryd og dritmange bandmedlemmer som korer enstavelsesord i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X