Jakob Ogawa

Hvordan finner man seg selv, Jakob Ogawa?

Jakob Ogawa er bare 19 år, men har allerede fått merkelappen «prodigy» (ikke bandet!) av musikknettstedet Clash. Også er han og bandet veldig sjarmerende folk. Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X