Topp 5 skjellsettende innsikter fra Næringslivsdagen 2017

Onsdag i forrige uke inviterte Forskningsrådet og Aftenposten til Næringslivsdagen 2017. Temaet for arrangementet var «Hvordan endrer digitaliseringen Norge?» Dagen kan best beskrives som julaften blanda med 17. mai og en bøtte med dritt. Her er en smakebit på det såkalte innholdet: Høres veldig sant ut :) Hvilke andre innsikter kunne Aftenposten by på? Vi så den 5 timer lange streamen fra arrangementet slik at du slipper. Her er høydepunktene: (Skjermdump: Aftenposten.no) Vi fikk ikke helt med oss hvem dette var, men de hadde på dress, så det de sa var sikkert viktig og smart. Jeg husker muntligeksamen i 10-klasse. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X