Topp 5 skjellsettende innsikter fra Næringslivsdagen 2017

Onsdag i forrige uke inviterte Forskningsrådet og Aftenposten til Næringslivsdagen 2017. Temaet for arrangementet var «Hvordan endrer digitaliseringen Norge?» Dagen kan best beskrives som julaften blanda med 17. mai og en bøtte med dritt. Her er en smakebit på det såkalte innholdet: Høres veldig sant ut :) Hvilke andre innsikter kunne Aftenposten by på? Vi så den 5 timer lange streamen fra arrangementet slik at du slipper. Her er høydepunktene: (Skjermdump: Aftenposten.no) Vi fikk ikke helt med oss hvem dette var, men de hadde på dress, så det de sa var sikkert viktig og smart. Jeg husker muntligeksamen i 10-klasse. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.