6 grunner til at Ketil Solvik-Olsen IKKE etterspør mer høyrehumor

De siste par årene har flere etterspurt mer humor og satire fra høyresiden. Blant de som har gått i bresjen for mer kødd med liberal-konservativ slagside er solstrålen Per-Edgar Kokkvold, tøysekoppen Frank Rossavik, gledessprederen Jan-Arild Snoen og …sikkert flere gøyale menn fra høyresiden som jeg dessverre har glemt akkurat nå. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er derimot IKKE blant dem som har tatt til orde for mer borgerlig tullball. Hvorfor? Kanskje fordi det finnes ganske mye høyrehumor allerede - på Facebook-profilen hans. LES OGSÅ: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ser på ting Kommentarfeltet til FrP-ministeren er fylt til randen av dank memes, original content og generelt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X