podcast om rus

Den nåværende «underklassen» i ruskulturen er velkjent, men hvem er, eller skal bli, den nye rus-eliten?

Denne utgaven av «Podcast om rus» – Norges eneste rus-infotainment siden 2014 – tar for seg ruskulturen og hvordan denne vil utvikle seg fremover. Hvordan passer skadereduksjon inn i fremtidens ruskulturer? Ny kunnskap om rusmidler og måten de brukes, skaper nye grupper, og ruskulturene er i endring. Der fortidens rusmiljøer var lukket, virker fremtiden virker åpen. Den nåværende «underklassen» er velkjent, men hvem er, eller skal bli den nye rus-eliten? Hvem vil sette agendaen? LES OGSÅ: Leder for «rusfeltets samarbeidsorgan» er Årets verste stemme POR er også innom ruskrigen på Filippinene, og uenigheter på det norske rusfeltet. Politikken er på vei mot en ny […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.