podcast om rus

Den nåværende «underklassen» i ruskulturen er velkjent, men hvem er, eller skal bli, den nye rus-eliten?

Denne utgaven av «Podcast om rus» – Norges eneste rus-infotainment siden 2014 – tar for seg ruskulturen og hvordan denne vil utvikle seg fremover. Hvordan passer skadereduksjon inn i fremtidens ruskulturer? Ny kunnskap om rusmidler og måten de brukes, skaper nye grupper, og ruskulturene er i endring. Der fortidens rusmiljøer var lukket, virker fremtiden virker åpen. Den nåværende «underklassen» er velkjent, men hvem er, eller skal bli den nye rus-eliten? Hvem vil sette agendaen? LES OGSÅ: Leder for «rusfeltets samarbeidsorgan» er Årets verste stemme POR er også innom ruskrigen på Filippinene, og uenigheter på det norske rusfeltet. Politikken er på vei mot en ny […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X