Pål fra Kakkmaddafakka og Matias Tellez har laget låt!

Er Pish a) Lyden av bergenske pingviner som bryter vannflaten? b) Et bergensk slangord som, sammen med «mata», «oppsig» og «kedetgåri», ble funnet på av  Georg Johannesen? c) Det nye soloprosjektet til vokalisten i Kakkmaddafakka d) Den særegne lyden av at oldermann i buekorpset slår på det tradisjonelle «hjallingfatet» og med det åpner den korte (men regnfylte) bergenske sommerperioden? Skriv svaret på et signert bilde av den gamle Brann-legende Erlend Hanstveit, merk konvolutten «BOMBE!» og send til NATT&DAGs redaksjon. NEIDA! Det er selvsagt alle fire. Eller? Det er i hvert fall det nye soloprosjektet til Pål Vindenes, gitarist og vokalist i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X