Pål fra Kakkmaddafakka og Matias Tellez har laget låt!

Er Pish a) Lyden av bergenske pingviner som bryter vannflaten? b) Et bergensk slangord som, sammen med «mata», «oppsig» og «kedetgåri», ble funnet på av  Georg Johannesen? c) Det nye soloprosjektet til vokalisten i Kakkmaddafakka d) Den særegne lyden av at oldermann i buekorpset slår på det tradisjonelle «hjallingfatet» og med det åpner den korte (men regnfylte) bergenske sommerperioden? Skriv svaret på et signert bilde av den gamle Brann-legende Erlend Hanstveit, merk konvolutten «BOMBE!» og send til NATT&DAGs redaksjon. NEIDA! Det er selvsagt alle fire. Eller? Det er i hvert fall det nye soloprosjektet til Pål Vindenes, gitarist og vokalist i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.