«Martin & Mikkelsen» treffer hardest når de tør å bevege seg mot ytterkanten

Det er kanskje urettferdig å dømme Martin & Mikkelsen etter NRKs alt for seriøse salgspitch, men et sted må man begynne: Her skal du bli «overrasket, utfordret og tvunget til å reflektere over deg selv som person og samfunnet vi lever i». Overraskende? Tja. Formatet er godt brukt: Studiobiter blandet med mer forseggjorte sketsjer, litt kødding med publikum. Målskivene er også velkjente: Clickbait-media får sitt pass påskrevet i første sketsj. Familien Trump og vår egen Sylvi Listhaug er selvfølgelig med. Ellers serveres velspilte, men relativt forutsigbare nyhets- og samfunnsskråblikk over temaer som «lykkelandet Norge» og «slitsomme mannlige feminister». Les også: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X