Living

Ny låt fra by:Larm-aktuelle Living!

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Living Hvorfor? Har gitt ut singelen «Glory» Bergensbandet Living er ute med ny låt, og spiller på by:Larm i kveld. En ypperlig grunn til å høre hva de – altså først og fremst vokalist Lucas de Almeida – hører på for tiden. Panda Bear – «Bonfire of the Vanities» Denne låten hørte jeg først av James da den kom ut i 2007 i en live på BBC studio kompilasjon av Animal Collective. Panda og bandet hadde allerede overbevist meg at musikk kunne lages […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X