Hvorfor blander ikke by:Larm rock og metal sammen med resten?

Under fjorårets by:Larm gikk diskusjonen høylytt: Hvor blir det av rocken? De siste årene hadde det knapt vært en gitar å se på en by:Larm-scene, langt mindre en fuzzpedal modifisert til å kunne skrus til nivå 11. Noen, som by:Larm-sjef Joakim Haugland, mente rocken kunne takke seg selv, ved å være dårlig og irrelevant, mens andre beskyldte by:Larm for å drive med aktiv dødshjelp. Så hva gjør de i år? De lanserer by:Larm black, en ny del av festivalen som skal avholdes på egne scener på Vulkan Arena. På by:Larms nettsider står det at by:Larm black «er for alle artister […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X