Billie Van

Billie Van er tilbake med «I’m Totally Fine With It» om bitterhet, svik og oppbrudd

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Billie Van Hvorfor? Er tilbake med singelen «I’m Totally Fine With It» Følg NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå Billie Van! Tilbake igjen, med «I’m Totally Fine With It», produsert av Jonas Alaska og Mikhael Paskalev, om bitterhet, svik og oppbrudd (men ikke om Alaska, som hun har blitt forlovet med siden sist). Under låta fikk vi Van til å liste opp sine favorittlåter, så kan du lage deg en liten liste og ta den med inn i helgen. Paul McCartney – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.