Cecilia Brækhus
Foto: Emil Finnerud

BILDESERIE: Kodak moments fra Brækhus-kampen i Oslo Spektrum

DING, DING, DING! Etter 36 års ideologisk dvale var det klart for boksekamp numero dos på norsk jord! Revolusjonen kan som kjent ene og alene tilskrives en kvinne med colombiansk bakgrunn. Hvem kan med hånden på hjertet si at de hadde sett det og Brækhus komme? Mot alle odds etter en årelang kamp, klarte hun å få til reel politisk forandring, og viktigere: Hun klarte å endre hvordan folk tenker omkring sporten, og kvinneboksing i særdeleshet. Det var nemlig sterkt å se at hovedkampen i Oslo Spektrum ble kjempet mellom to kvinner og ikke menn, slik det er i de fleste […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.