Cecilia Brækhus
Foto: Emil Finnerud

BILDESERIE: Kodak moments fra Brækhus-kampen i Oslo Spektrum

DING, DING, DING! Etter 36 års ideologisk dvale var det klart for boksekamp numero dos på norsk jord! Revolusjonen kan som kjent ene og alene tilskrives en kvinne med colombiansk bakgrunn. Hvem kan med hånden på hjertet si at de hadde sett det og Brækhus komme? Mot alle odds etter en årelang kamp, klarte hun å få til reel politisk forandring, og viktigere: Hun klarte å endre hvordan folk tenker omkring sporten, og kvinneboksing i særdeleshet. Det var nemlig sterkt å se at hovedkampen i Oslo Spektrum ble kjempet mellom to kvinner og ikke menn, slik det er i de fleste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X