Norsk lineær-TV er i krise: Hjelp, vi vil drive med humor!

Hvor skal morgendagens norske komikere komme fra? Hva gjør egentlig norske kanaler for å nå ut til unge seere? Er det i det hele tatt viktig for dem? Vi tok en prat med tre av humor-Norges mektigste mennesker og prøvde å få noen svar. Det var ikke så lett. Alice Sommer bærer den vonde tittelen humor-sjef i TV2, og sier selv hun ønsker å bringe flere nye, norske humor- konsepter til TV-skjermene. Blant TV2s tiltak for å ta en del av den lukrative humorkaka, er lanseringen av den mye kritiserte humorkirkegården TV2 Humor. Kanalen fikk tidlig kritikk for å sende gamle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X