Cezinando møter folk: Elise By Olsen

Vi har laget miniserie med Cezinando som programleder, sponset av IKEA! Den innebærer at Cezinando møter forskjellige folk vi liker som har noe på gang, og heter Cezinando møter folk. I første episode møter Cezinando «verdens yngste redaktør» Elise By Olsen (Recens Paper). Hun bor og jobber på Høybråten og har neonlys i do. Se den med en eneste gang!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X