Det digitale 22. juli-minnesmerket viglemmerikke.no er glemt

Oppdatert: Et halvt år etter at vi først omtalte forsømmelsen av viglemmerikke.no er den nå HELT glemt, og ender i Error 502 Bad Gateway/Error 404 osv. Jaja. Heldigvis har vi massevis av fysiske minnesmerker å støtte oss på rundt i det ganske land :-)  Etter 22.juli 2011 opprettet Dagbladet en egen minneside for tragedien og ofrene. Viglemmerikke.no skulle være en samleside for rosebilder, dikt og ting folk «ikke glemmer» etter 22. juli. Etter en vond og megetsigende utvikling i saken, ser det nå ut til at minnesiden er glemt og at verden har gått videre. Slik beskriver Dagbladet selv minnesiden: «22. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X