Kamai

ÅRETS SPISESTED? Kamai funker i enhver anledning

Årets beste spisested 2016:

Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016

Kamai
Korsgata 25

Hvis det eneste du vet er at du vil ha mat som er «asiatisk», så kan Kamai være svaret nesten uansett.

Vil du ha et syvretters-måltid, med speket tunfisk, oksetunge og blodsvele? Ja, da kan du spise på den formelle restauranten i bakgården.

Vil du ha kjapp sushi? Da kan du spise i kaféen. Eller ta det med deg.

Vil du ha ordentlig sushi og en flaske champagne, for å feire at du og kjæresten din har kjøpt leilighet i Cliffhanger-bygningen i Barcode – ja, så kan du gjøre dét også i kaféen.

aretsbestecover
Les om alle de nominerte til Årets beste i Årets beste-utgaven, på PDF her!

Og hvis du ligger hjemme og det er søndag, og du vil bli hjemme, men spise ute, som et visst sykkelbudfirma reklamerer med – så kan du få Kamais deilige baos med kongekrabbesalat eller pinnekjøtt og wasabikrem levert på døra.

Kamais asiatiske fusion funker i enhver anledning. I tillegg er det billig. Man kan ha en helaften i den rimelige kaféen, men de tar ikke bordbestilling, så i realiteten har man faktisk ikke sjans til å få bord der utenom i uka eller på odde tidspunkter, som lørdag klokken 17.

Kanskje det er derfor de rosa syklistene farter inn og ut, stadig vekk. Aller best er det likevel å sitte i den lille og hyggelige kaféen, uansett når på døgnet man måtte klare å skaffe seg et bord.​

Stem på din favoritt til Årets beste spisested her!

X