Foto:

Det eneste tåpelige med «Pyramiden» var Dagsavisens overskrift «Her blir Lars Vaular kunstner»

Årets LIVE 2016: Kultureliten på Parkteatret – Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen Pyramiden på Henie Onstad Kunstsenter – Lars Vaular, Kjetil Møster, Jørgen Træen, Frode Flatland, Kyrre Heldal Karlsen Cheese & Wine Tour på Ingensteds – Vilde Tuv Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Henie Onstad Kunstsenter har en lang og god tradisjon for arrangementer som pusher grenser for hva man vanligvis forventer av et kunstsenter, og 2016s «Pyramiden» står igjen som det mest spennende. Lars Vaular på vokal, med musikerne Kjetil Møster, Jørgen Træen og Frode Flatland og lyskunstneren Kyrre Heldal Karlsen presenterte i starten av desember et nytt elektroakustisk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.