ÅRETS BESTE UTESTED: Paul’s Boutique innbyr til kjærlighet

Hiphop-baren Paul’s Boutique er nominert til prisen for Årets beste utested. Stem her, og se de andre nominerte!

b
a

Årets beste utested 2016:

Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016

Paul’s Boutique
Darres gate 1

Oslo-politiet hater hiphop, men det er vanskelig å hate Paul’s Boutique. Kanskje skyldes det beliggenheten: På Alexander Kiellands plass går alt litt roligere for seg. Eller kanskje det er musikken: Old school-hiphopen på Pauls tiltrekker seg heller snille, forsiktige hiphop-nørds enn folk som leter etter trøbbel. Det er noe umiskjennelig ungdomsklubb-aktig over stedet, særlig den bittelille, svette kjelleren, som alltid er overfylt i helgene. Kom tidlig og du kan til og med spille pingpong i kjelleren! På mange måter er Pauls Boutique et samlingssted for litt for hvite hiphop-gutter som forlengst burde blitt voksne, men som trenger et sted å dyrke nostalgien sin.

Les også: Utesteder stenges: – En heksejakt på steder som spiller hiphop

aretsbestecover

Les om alle de nominerte til Årets beste i Årets beste-utgaven, ute nå!

Men heldigvis er det også mye mer. Flere av årets live-høydepunkter har foregått på Pauls. For eksempel den episke King Skurk One-konserten i juni, der forsommer-yrende smågutter fra 612, lillebror-crewet til 501, fylte kjelleren med kjønnshormoner. Eller omtrent hver gang pusekattene i Nova Amor har tatt over kjelleren, og da særlig på Drake-kvelden deres i oktober, da stedet var stappfullere enn noen gang. Paul’s er Oslos beste eksempel på at hiphop ikke trenger å bety bråk. Det knøttlille lokalet innbyr ikke til vold, men snarere til kjærlighet og berøring <3.Paul’s Boutique oppfyller et par helt essensielle krav til et godt utested: Hyggelig om dagen, og vasse i knust glass-fullt om natten.

Også har vi flere ganger erfart at de er pragmatiske når det kommer til å få folk til å oppføre seg, det gjelder ikke nødvendigvis bare å kaste ut folk ved første overtramp. Det hjelper å snakke pent til dem først! Det er nesten så man glemmer at man er på byen på fuckings Kiellands plass.​​

Stem på din favoritt til Årets beste utested her!

pauls boutique