Jonas Corell Petersens ØY

Jonas Corell Petersens ØY er en sterk fremstilling av menneskets eksistensielle famling

Årets beste scenekunst 2016: Jonas Corell Petersen + ensemble - ØY Lisa Lie / PONR - I CLONI Thorleifur Örn Arnarsson og Mikael Torfarson + Mads Ousdal - Villanden + En folkefiende – Enemy of the Duck Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Jonas Corell Petersen m. ensemble ØY Jonas Corell Petersen er en gjenganger fordi han har lagt seg for vane å produsere scenekunstslagere. Han har beveget seg fra å iscenesette storheter som Goethe og Schiller til selv å skrive og lage forestillinger som tar for seg store spørsmål. Corell Petersen lager herlig upretensiøst «meningen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X